برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکتههای ریزی وجود دارد که در این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپهها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆالهای فراوانی از سوی خانمها مطرح میشود.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
نکات مهم اشپزی ,
,
:: برچسبها:
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم ,
:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 اسفند 1391 |
نظرات ()
برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکتههای ریزی وجود دارد که در این مطلب به آنها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپهها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆالهای فراوانی از سوی خانمها مطرح میشود.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
نکات مهم اشپزی ,
,
:: برچسبها:
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم ,
:: بازدید از این مطلب : 121
<-PostRate->
|
امتیاز مطلب : <-PostRateResult->
|
تعداد امتیازدهندگان : <-PostRateCount->
|
مجموع امتیاز : <-PostRateTotal->
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 اسفند 1391 |
نظرات ()
بسیاری از افراد با شنیدن برخی مزایایی نمک دریایی نسبت به نمک معمولی تمایل پیدا کردهاند از این نمک بیش از پیش در تهیه غذاهایشان استفاده کنند با این امید که به ارتقای سلامتیاشان کمک کنند.
برخی مزایای نمک دریایی نسبت به نمک معمولی عبارتند از:
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
آشنایی با برخی از خواص نمک دریایی ,
:: بازدید از این مطلب : 176
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
خواص سبزی خوردن
کارشناسان تغذیه مصرف روزانه 3 تا 5 "سروینگ" سبزیجات را به افراد توصیه می کنند.هر سروینگ یا واحد معادل یک لیوان سبزیجات خام یا نصف لیوان سبزیجات پخته است.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
خواص انواع سبزی خوردن ,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
شناخت گوشت
يك آشپز ماهر مجرب اولاً گوشت را بايد بشناسد و ثانياً از هر نوع گوشتي برش مناسب را براي تهيه غذاي مورد نظر انتخاب كند.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
نکات مهم اشپزی ,
,
:: برچسبها:
كباب و شناخت گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 116
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
هر ماده غذایی را بعد از خرید و قبل از گذاشتن در یخچال نباید شست .
خیلی از افراد عادت دارند به محض خرید انواع محصولات غذایی از نوشابه و سس گرفته تا میوه و سبزی، ابتدا آنها را بشویند و سپس داخل یخچال قرار دهند .
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
نکات مهم اشپزی ,
,
:: برچسبها:
چه خوراک هایی را نباید شست؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
غذا خوردن علاوه بر لذت آور بودنش، كار روزمره هر خانوادهاي است. بر همين اساس طبخ و پختن غذا از كارهاي هميشگي خانمهاي خانه محسوب ميشود.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
نکات مهم اشپزی ,
,
:: برچسبها:
پلو ؛ كته يا آبكش ,
:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
یکی از میو های جنوب شرقی آسیا و بومی مالزی و اندونزی و تایلند است. در زبان مالیایی به معنی میوه مودار است که بر گرفته از شکل ظاهری آن است.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
خواص مواد غذایی ,
,
:: برچسبها:
خواص میوه رامبوتان ,
:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
شیر
دو پیمانه
آب
یک پیمانه
شکر
۱/۴ پیمانه
گل محمدی
۱/۴ پیمانه
آرد
نصف پیمانه
طرز تهیه :
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
انواع مربا ,
,
:: برچسبها:
مربای به با عسل(پخته) ,
:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
در روز عید مردم که برای عید و بازدید به خانه های هم می روند، این شیرینی را به مناسبت آنکه فصل سرما باشد یا گرما با نوشیدنی گرم یا سرد میل می کنند.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
اموزش شیرینی پزی ,
,
:: برچسبها:
شیرینی مخصوص عید فطر در عراق ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم:
کره نرم شده
1 فنجان
شکر قهوه ای
یک دوم فنجان
آرد
2 و نیم فنجان
کمپوت زردآلو
2 سوم فنجان
تخم مرغ
4 عدد
شکر قهوه ای
1 و نیم فنجان
پودر کاکائو (بدون شکر)
1 چهارم فنجان
وانیل
2 قاشق چای خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
گردوی تفت داده شده
3 فنجان
شکلات تلخ و شیرین (خردشده)
8 اونس
کره
3 قاشق غذاخوری
شربت ذرت
1 قاشق غذاخوری
رُم
1 قاشق غذاخوری
گردو (دلخواه)
حدود 40 نصفه
طرز تهیه :
1. فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. تابه ای با ابعاد 13 در 9 در 2 را چرب کنید؛ و آماده بگذراید. 1 فنجان کره را را درکاسه ای بزرگ بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط تا سریع در حدود 30 ثانیه بزنید. 1 دوم فنجان شکر قهوه ای را اضافه کنید.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
اموزش شیرینی پزی ,
,
:: برچسبها:
شکلات گردویی اتریشی ,
:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 19 اسفند 1391 |
نظرات ()
تنورهای خانگی که از قدیم برای پخت انواع نان مورد استفاده قرار می گرفت، با صنعتی شدن روش های پخت نان به تدریج به فراموشی سپرده شده اند و امروزه کمتر کسی است که در شهرها از روش پخت نان مطلع باشد و از نان های خانگی استفاده کند. علاوه بر این، از آنجایی که در تهیه نان صنعتی از مواد افزودنی استفاده می شود و مواد افزودنی نیز برای سلامتی مضر است، در این ستون بر آنیم تا با استفاده از حداقل امکانات موجود و ارائه دستورات غذایی به آموزش پخت انواع نان بپردازیم.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه نان بربری کنجدی در فر ,
:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 اسفند 1391 |
نظرات ()
تنورهای خانگی که از قدیم برای پخت انواع نان مورد استفاده قرار می گرفت، با صنعتی شدن روش های پخت نان به تدریج به فراموشی سپرده شده اند و امروزه کمتر کسی است که در شهرها از روش پخت نان مطلع باشد و از نان های خانگی استفاده کند. علاوه بر این، از آنجایی که در تهیه نان صنعتی از مواد افزودنی استفاده می شود و مواد افزودنی نیز برای سلامتی مضر است، در این ستون بر آنیم تا با استفاده از حداقل امکانات موجود و ارائه دستورات غذایی به آموزش پخت انواع نان بپردازیم.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه نان بربری کنجدی در فر ,
:: بازدید از این مطلب : 113
<-PostRate->
|
امتیاز مطلب : <-PostRateResult->
|
تعداد امتیازدهندگان : <-PostRateCount->
|
مجموع امتیاز : <-PostRateTotal->
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
روغن زيتون
۲ قاشق غذاخوری
پياز خرد شده
يک عدد کوچک
هويج خرد شده
يک عدد
ساقه کرفس خرد شده
يک عدد
نخود آب پز شده
۲ پيمانه
سير کباب شده
يک بوته
رُزماری
۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
به اندازه کافی
آب مرغ
8 پيمانه
آب و پوست ليموترش
يک عدد
جعفری خرد شده
نصف پيمانه
طرز تهيه :
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
,
:: برچسبها:
سوپ نخود ,
شامی سبک برای شب های زمستان ,
:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
روغن زيتون
۲ قاشق غذاخوری
پياز خرد شده
يک عدد کوچک
هويج خرد شده
يک عدد
ساقه کرفس خرد شده
يک عدد
نخود آب پز شده
۲ پيمانه
سير کباب شده
يک بوته
رُزماری
۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
به اندازه کافی
آب مرغ
8 پيمانه
آب و پوست ليموترش
يک عدد
جعفری خرد شده
نصف پيمانه
طرز تهيه :
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
,
:: برچسبها:
سوپ نخود ,
شامی سبک برای شب های زمستان ,
:: بازدید از این مطلب : 133
<-PostRate->
|
امتیاز مطلب : <-PostRateResult->
|
تعداد امتیازدهندگان : <-PostRateCount->
|
مجموع امتیاز : <-PostRateTotal->
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 اسفند 1391 |
نظرات ()
فروشگاه اینترنتی پاستیل
:: موضوعات مرتبط:
آرایشی و زیبایی ,
لوازم ارایشی ,
ارایش صورت ,
ارایش مو ,
سلامت پوست ,
سلامت مو ,
بهداشت و سلامتی ,
پیشگیری بهتر از درمان ,
بیماری ها و راههای درمان ,
داروهای گیاهی و طب سنتی ,
بهداشت بانوان ,
تغذیه سالم ,
رژیم درمانی ,
ورزش درمانی ,
روانشناسی و زندگی ,
مشاور خانواده ,
تست روانشناسی ,
روانشناسی کودک ,
والدین موفق ,
برای زندگی بهتر ,
خانه و سبک زندگی ,
شستو شو,نظافت,لکه گیری ,
هنر در خانه ,
نگهداری مواد غذایی ,
مهارتهای زندگی ,
متفرقه ,
عاشقانه ها ,
جالب و خواندنی ,
آشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
اموزش شیرینی پزی ,
انواع مربا ,
خواص مواد غذایی ,
نکات مهم اشپزی ,
استخدام ,
متفرقه ,
,
:: برچسبها:
فروشگاه اینترنتی پاستیل ,
:: بازدید از این مطلب : 499
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 اسفند 1391 |
نظرات ()
فروشگاه اینترنتی پاستیل
:: موضوعات مرتبط:
آرایشی و زیبایی ,
لوازم ارایشی ,
ارایش صورت ,
ارایش مو ,
سلامت پوست ,
سلامت مو ,
بهداشت و سلامتی ,
پیشگیری بهتر از درمان ,
بیماری ها و راههای درمان ,
داروهای گیاهی و طب سنتی ,
بهداشت بانوان ,
تغذیه سالم ,
رژیم درمانی ,
ورزش درمانی ,
روانشناسی و زندگی ,
مشاور خانواده ,
تست روانشناسی ,
روانشناسی کودک ,
والدین موفق ,
برای زندگی بهتر ,
خانه و سبک زندگی ,
شستو شو,نظافت,لکه گیری ,
هنر در خانه ,
نگهداری مواد غذایی ,
مهارتهای زندگی ,
متفرقه ,
عاشقانه ها ,
جالب و خواندنی ,
آشپزی ,
اموزش انواع غذا ,
اموزش شیرینی پزی ,
انواع مربا ,
خواص مواد غذایی ,
نکات مهم اشپزی ,
استخدام ,
متفرقه ,
,
:: برچسبها:
فروشگاه اینترنتی پاستیل ,
:: بازدید از این مطلب : 277
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم:
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
دسر خورده شیشه ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 اسفند 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 اسفند 1391 |
نظرات ()
این شیرینی تر و کمچرب، بدون تخممرغ تهیه میشود.
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم برای 9 نفر:
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه شیرینی تر کاکائویی بدون تخممرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 اسفند 1391 |
نظرات ()
همراه این غذا بهتر است کمی نان سبوس دار یا نان جو استفاده شود. این غذا باعث پایین آوردن کلسترول، قند خون برای افراد دیابتی و برای افرادی که اوره آنها بالا است بسیار مفید است. اگر با نان جو استفاده شود دارای 22 تا 24 گرم فیبر است.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
غذایی فوق العاده رژیمی برای کسانی که می خواهند لاغر شوند ,
:: بازدید از این مطلب : 77
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 6 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
سينه مرغ
300 گرم
جعفري خردشده
150 گرم
قارچ خردشده
100 گرم
رب گوجهفرنگي
دو قاشق سوپخوري
آرد گندم
دو قاشق سوپخوري
آبليمو
سه قاشق سوپخوري
زرشك
200 گرم
پياز
يك عدد
هويج
100 گرم
سيبزميني
80 گرم
روغن مايع
نصف پيمانه
نمك و فلفل
به ميزان لازم
طرز تهيه سوپ زرشک :
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه سوپ زرشک ,
:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 اسفند 1391 |
نظرات ()
میگو جایگزین مغذی و لذیذی برای پروتئین گوشتهای قرمز است که نسبت به آنها در وزن مساوی، دارای کالری و چربی اشباع (جامد) کمتری میباشد.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
میگو و نکاتی دربارهی آن ,
:: بازدید از این مطلب : 101
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
سينه مرغ
يك عدد
پياز بزرگ
يك عدد
قارچ ورقه شده
100 گرم
جوانه ماش
100 گرم
سير
دو حبه
نمك، فلفل، سس خردل و روغن
به ميزان لازم
طرز تهيه:
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه ی خوراک مرغ و جوانه ماش ,
:: بازدید از این مطلب : 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 اسفند 1391 |
نظرات ()
پوست گریپ فروت به واسطه ضخیم بودن و فراوانی برای مربا بسیار مناسب است.
طرز تهیه :
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه مربا پوست گریپ فروت ,
:: بازدید از این مطلب : 96
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم : برای 3 نفر
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
کباب ترکی مرغ ( غذای ترکی ) ,
:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه اسکالپ میگو ,
:: بازدید از این مطلب : 537
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 اسفند 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه خورش كدو و آلبالو ,
:: بازدید از این مطلب : 124
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1391 |
نظرات ()
مواد لازم :
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
طرز تهیه اسکاچ مرغ ,
:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 24 بهمن 1391 |
نظرات ()
● طبخ غذا در حرارت بالا:
ویتامین C موجود در میوه و سبزیجات بر اثر حرارت پخت(کمپوتها) به شدت آسیب می بیند و افرادی که بر اثر مشکلات معده و دستگاه گوارش دائما از سبزی های پخته شده استفاده می کنند، اگر سبزی ها را در حرارت بالا طبخ کنند، قسمت اعظمی از کل ویتامین های موجود در آنها از دست می رود و دیگر مصرف آنها نمی تواند نیازهای ضروری شان را تامین کند.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
چه طور غذا بپزیم؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 بهمن 1391 |
نظرات ()
برای پختن اسفناج كمی آب داخل ظرف اسفناج بریزید و حرارت را كم كنید . اما برای آنكه اسفناج در ظرف بالا نیاید، در قابلمه ای را از قابلمه ای كه روی گاز دارید كوچكتر انتخاب كنید و روی اسفناج قرار دهید . با این كار اسفناج از ظرف بالا نمی آید.
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 140
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 بهمن 1391 |
نظرات ()
مرغ تازه معمولاً بدون بو است، دارای رنگ شفاف و براق است.
مجید محرابی توانا، با تأکید بر مصرف بیشتر گوشت سفید (مرغ و ماهی) به جای گوشت قرمز، اظهار کرد: در صورتی که مرغ از فروشگاههای معتبر تهیه شود و در کشتارگاههای مجاز زیر نظر متخصصان بهداشت و دامپزشکی ذبح شود مصرف آن جای هیچگونه نگرانی ندارد.
:: موضوعات مرتبط:
خانه و سبک زندگی ,
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
در هنگام خرید مرغ دقت کنید ,
:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 22 بهمن 1391 |
نظرات ()
نکاتی برای انواع ساندویچ، پیتزا و سوفله
●● در مورد ساندویچ، پیتزا و سوفله به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
نکاتی برای انواع ساندویچ ,
پیتزا و سوفله ,
:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 20 بهمن 1391 |
نظرات ()
مواد لازم:
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
کوفته ایتالیایی ,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1391 |
نظرات ()
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1391 |
نظرات ()
مرغ با پرتقال و ادویههای پر خاصیت، غذایی خوشمزه، دلچسب و سالم است که خانواده شما را شاداب نگه میدارد.
مناسب برای : 4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
مرغ پرتقالی با ادویه فرانسوی ,
:: بازدید از این مطلب : 163
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1391 |
نظرات ()
ماهی
مواد لازم:
ماهی قزل آلا یک و نیم الی دو کیلو گرم
مواد لازم برای تهیه نان پرتقالی:
آرد ذرت 300 گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 4 قاشق چای خوری
تخم مرغ، زده شده 3 عدد
نمک نصف قاشق چای خوری
شیر 235 میلی لیتر
پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق چای خوری
روغن نباتی 78 میلی لیتر
جعفری خردشده 1 قاشق غذاخوری
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ,
,
:: برچسبها:
تهیهی ماهی قزل آلای رنگینک ,
:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 بهمن 1391 |
نظرات ()